ДОСТАВКА

 

1. Доставка с куриер (за цялата страна). Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 16:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес, Офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места.

 

2. Цените на доставката се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв).

 

Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго. Цените за доставка се определят от куриерските фирми и промените им не зависят от ЕНЕРГИЯ ЕООД.

 

3. Допълнителни условия по доставка. При поръчки съдържащи стока налична на склад, както и такива по време на промоционални кампании в магазина ни, времето за доставка може да бъде удължено до 5 работни дни.

 

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. ЕНЕРГИЯ ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

 

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

 

4. Забавяне на доставка. ЕНЕРГИЯ ЕООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от ЕНЕРГИЯ ЕООД

 

ПЛАЩАНИЯ

 

1. Наложен платеж. Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката. Ако искате пратката да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

 

2. Отстъпки. Клиентите на онлайн магазин www.https://spectrearms.eu могат да ползват намаление от цената на поръчаните продукти, когато е изпълнено поне едно от условията за получаване на отстъпка.

 

5.1. Условия за получаване на отстъпки.

 

– Клиентът разполага с валиден промокод. Отстъпката и срока на валидност за всеки промокод са индивидуални. Ако промокодът е предназначен за еднократна упореба, той не трябва да е бил използван, за да бъде валиден. Промокодовете не са поименни и могат да бъдат открити в някои рекламни материали на ЕНЕРГИЯ ЕООД или да бъдат предоставяни на клиента в специални случаи (например при чести и регулярни поръчки или поръчки в големи количества).
Допълнителни условия.

 

– Отстъпките са само за цената на поръчаните стоки и не се прилагат за цената на доставката.
Газовото и въздушното оръжие са на СВОБОДНА ПРОДАЖБА за лица над 18 годишна възраст! Те НЕ подлежат на разрешителен режим в Полицията, а само на уведомителен режим, като трябва да се регистрират в 14-дневен срок в служба КОС към МВР. Тези продукти също не могат да бъдат поръчвани през сайта ни и/или изпращани с куриер.
За повече подробности относно този тип оръжия, можете да се обадите на нашите телефони или да ни пишете на посочения по-долу и-мейл.
За повече информация не се колебайте и се обадете на тел. 0899 879 333, 0897 303075 или ни пишете на е-mail: info@spectrearms.eu